Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

March 27, 2008

Bollywood actrice Rakhi SawantBollywood actrice wordt steeds vaker gevraagd voor opswepende dansnummers. De spraakmakende Bollywood babe is nog maar net klaar met de dansopnames voor Rakesh Roshan’s Krazzy 4 of ze is alweer benaderd voor een nummer in de horror film ‘1920′ van Vikram Bhatt.

De track wordt gezongen door Shuba Mudgal terwijl Adnan Sami de muziek verzorgt en Raju Khan de choreografie voor zijn rekening neemt. Volgens Vikram Bhatt is Rakhi Sawant geknipt voor heupswingende item songs. Rakhi is uiteraard erg enthousiast over haar nieuwe nummer in de donkere thriller waaraan zij naar eigen zeggen kleur geeft.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter