Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

26, 2008

Bollywood actrice Karishma KapoorHet is alweer een tijdje geleden dat Bollywood actrice in een film heeft gespeeld. Sinds haar huwelijk en de geboorte van haar dochter is het een tijd lang stil geweest rond de 32-jarige zus van Kareena Kapoor. Maar door komt binnenkort wellicht verandering in. Terwijl ze op een goed filmaanbod wacht, laat Karishma zich steeds vaker zien op verschillende evenementen en poseert ze graag voor fotografen die staan te dringen om een foto van haar te maken.

De actrice wordt geroemd om haar lichte, perzikachtige huid en lichtkleurige ogen. In tegenstelling tot haar familieleden heeft ze geen gewichtsproblemen en ziet ze er na de bevalling nog steeds tiptop uit. Dat ze nog steeds in trek is, blijkt uit het feit dat ze onlangs Bipasha Basu als brand ambassador van een juwelenmerk vervangen heeft. De eigenaar vond dat Karishma’s lichtere gelaatskleur en klassieke uiterlijk beter bij zijn merk past.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter