Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

March 25, 2008

Bollywood ster Salman KhanBollywood ster Salman Khan is tijdens een recent evenement op de luchthaven van Hyderabad volkomen genegeerd. Dat terwijl hij als special guest was uitgenodigd voor de inauguratie van deze nieuwe, internationale luchthaven in Andhra Pradesh. Salman die keurig op tijd was, moest anderhalf uur wachten op andere genodigden waaronder voornamelijk politici. Hij kreeg een stoel op de 6e rij tussen het gewone publiek en heeft daar vervolgens drie uur lang voor niets gewacht. De gespierde hunk werd namelijk niet op het podium gevraagd.

Alsof dat niet erg genoeg was, is zijn naam niet een keer omgeroepen en werd hij vervolgens achter de coulissen genegeerd door andere gasten. Hoewel collega actrice Dia Mirza de rol van gastvrouw vervulde, zag ze door de strakke regie geen kans om aandacht te schenken aan de aanwezigheid van . Zoals het echte een superster betaamt, is Salman na een paar uur zonder enige geklaag weer vertrokken.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter