Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Bag in Bag Draag jij bij elke outfit ’t liefst een andere tas? Dan is de bag-in-bag (kortweg BIB genoemd) de manier om je tasinhoud snel en compleet in een ander exemplaar te kieperen. Deze handige binnentas van leer organiseert je chaotische damestas in 1 handomdraai. Zonder na te hoeven denken transporteer je je mobieltje, make-up tas, portemonnee en de rest in no time naar een andere tas.

De onlangs gelanceerde binnenbag meet 30 x 15 cm en is ook in bad- of sporttas te plaatsen. Er zitten 10 vakjes in om allerlei spullen overzichtelijk in op te kunnen bergen. Het grote middenvak, met rits, is bestemd voor je geldbuidel. Dankzij het stevige leer blijven de 6 buitenvakken openstaan. Daardoor is alles in 1 oogopslag te traceren en supersnel terug te stoppen, handig tijdens het autorijden.

De 3 binnenvakken zijn bestemd voor het kleinere werk: visitekaartjes, winkelpasjes, bonnetjes enzo. BIB’s zijn verkrijgbaar in wit, zwart, donkerbruin en camelkleur. Je betaalt 85 euro voor deze praktische redding van onoverzichtelijke It-bags. Check voor meer info www.mybib.nl. .

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter