Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Uitgelijnde Ogen Sexy eyes zijn hot deze zomer! De zwartomlijnde ogen en zomerse smokey eyes kwamen veelvuldig langs op de catwalks. Dus dat wordt oefenen met je eyeliner voor de spiegel. Amy Winehouse en Kate Moss weten al jaren hoe ze een feilloos zwart lijntje om de ogen moeten trekken. En jij kan het nu ook leren! Tenminste als je LifeStyle 5’s vijf stappen naar perfecte, sexy smokey eyes volgt!

eyelinerStap 1: poeder
Voordat je aan je ogen begint breng je een dikke laag poeder aan ónder je ogen. Dit is eigenlijk bedoeld als een soort ‘servetje’ voor als je met je oogschaduw morst. Als je dan klaar bent met je smokey eyes kun je alles in één beweging wegvegen zonder dat je de rest van je maquillage verpest.

Stap 2: kohl potlood
Ondanks alle vloeibare eyeliners kun je het beste voor een traditioneel zwart kohlpotlood kiezen. Neem wel een zacht potlood én met een scherpe punt. Trek je ooglid voorzichtig een beetje omhoog en begin vanaf de binnenste ooghoeken met het zetten van korte, diagonale streepjes boven de bovenste wimpers. Veeg met een wattenstaafje de streepjes uit naar boven halverwege het ooglid en naar buiten toe. Breng onder je oog ook een dunner zwart lijntje aan. Begin in het midden en ga door tot de buitenste ooghoeken. Vervolgens ook dit lijntje licht vervagen. Voor een Amy-look laat je de eyeliner iets verder naar buiten doorlopen met de punt omhoog.

Stap 3: crème-oogschaduw
Kies een mooie zilveren of grijs metallic crème-oogschaduw uit. Breng deze kleur aan met je ringvinger zodat je heel precies en direct kunt werken. Verdeel de oogschaduw vanaf je wenkbrauwen over je ooglid tot aan je wenkbrauwbot en veeg het richting je slapen een klein stukje uit.

oogStap 4: poeder oogschaduw
Nu is de donkergrijze of zwarte poeder oogschaduw aan de beurt. Breng de oogschaduw met een kwastje óver de crème-oogschaduw aan, te beginnen bij de wimperrand. Veeg die naar buiten en boven toe uit waardoor de twee kleuren mooi met elkaar vermengen. Vind je grijs en zwart iets té heavy, dan kun je ook kiezen voor bruin-, paars- of groentinten. De smokey eyes zijn in het nieuwe seizoen toch iets minder heftig dan in de winter.

Stap 5: finishing touch
Om je nieuwe, zwoele oogopslag helemaal af te maken krul je je wimpers met een wimperkruller en breng je boven en onder een paar lagen zwarte mascara aan. Heb je korte wimpers gebruik dan een verlengende variant. Of heb je juist niet zoveel wimperhaartjes kies dan voor een volumemascara. Denk eraan dat je de rest van je make-up simpel houdt. Dus niet teveel blush en kies voor een zachtroze lipstick of gloss.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter