Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Het beroemde parfummerk Diptyque komt met drie nieuwe unisex eaux de toilette, die zijn gebaseerd op de allereerste geur van het merk: L’Eau.De reukwaters zijn ontwikkeld door Olivier Pescheux die eerder dit jaar de Nederlandse Astir Award kreeg voor de geur Iris Noir van Yves Rocher – en zijn gehuld in de originele ovale flesjes van het eerste parfum van Diptyque. Alle drie bevatten ze verschillende ingrediënten:> De L’Eau de L’Eau is een fruitige geur met ingrediënten als mandarijn, grapefruit, citroen, kaneel, gember en lavendel. > Voor liefhebbers van een sterkere geur is er de L’Eau des Hesperides die rode tijm, rozemarijn, munt, cederhout en musk bevat.> De L’Eau de Neroli is een echte klassieke geur met oranjebloesem, geraniumolie en bijenwas. 
De Diptyque L’Eau de L’Eau, L’Eau des Hesperides & L’Eau de Neroli zijn vanaf juni te koop bij Skins en zullen rond de € 90 gaan kosten. Kijk voor meer info op skins.nl.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter