Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Jude LawJude Law wordt het gezicht van het nieuwe parfum van Dior Homme.
De 35-jarige acteur zal dit jaar te zien zijn in spots op televisie en in advertenties in verschillende magazines. Voor Jude, die onlangs weer in de ‘Most Beautiful’-list van People stond, is het zijn eerste uitstapje naar de mode- en cosmeticawereld.

Daarnaast is de Britse acteur de komende tijd ook niet van het witte doek weg te slaan. Hij rondde onlangs de opnames af van ‘Repossession Mambo’, waarin hij naast Neerlands trots Carice van Houten te zien is. Daarna komt ‘The Imaginarium of Doctor Parnassus’ uit, waarin Jude de rol van de overleden Heath Ledger overnam.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter