Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

March 21, 2008

‘Padmavati’: mix tussen Bollywood en OpéraIn het Theatre du Chatelet te Parijs was deze week de première van de voorstelling ‘Padmavati’ van de Indiase filmmaker Sanjay Leela Bhansali. ‘Padmavati’ is een unieke mix van de Indiase Bollywood industrie en Europese Opéra. Zo heeft de voorstelling een top Franse mezzo-soprano, een grote groep klassieke Indiase dansers en gebruikt men een echte tijger tijdens de show. Regisseur van dit geheel, Sanjay Leela Bhansali, is geen onbekende in de Bollywood wereld. Hij heeft al meerdere grote producties op zijn naam staan zoals de films Devdas, Black en Saawariya.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter