Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

March 17, 2008

Neil Nitin MukeshDoor zijn rol in de film ‘Johnny Gaddar’ heeft Bollywood nieuwkomer Neil Nitin Mukesh veel aanbiedingen en goede projecten in de wacht weten te slepen. In tegenstelling tot vele andere acteurs komt Neil niet uit een gezin of familie van acteurs, maar van muzikanten. Hij is namelijk de zoon van zanger Nitin Mukesh en kleinzoon van Mukesh, de zingende legende van Bollywood.

Neils uiterlijk en acteertalent hebben ertoe geleid dat zijn debuutfilm goed werd ontvangen. Ondanks de lovende recensies heeft Bollywood acteur Ranbir Kapoor de meeste debuutawards binnen gehaald. Neil zit daar niet mee, omdat hij Ranbir als een broer beschouwt en dus ook zijn blijdschap deelt. Ondertussen timmert hij zelf hard aan de weg met films als ‘Tere Kya hoga Johnny’ en ‘Fashion’. Daarnaast heeft hij voor 2008 nog veel grote projecten met top regisseurs en acteurs op stapel staan.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter