Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Nee, het einde van de celebparfums is nog láng niet in zicht. Jennifer Lopez lanceerde half februari haar nieuwste geur: Deseo. Dat betekent zoiets als ‘verlangen, dromen, wensen’. Styletoday’s Noortje verlangt al heel lang naar een héle goede celebgeur, en is benieuwd of Jennifer Lopez die wens kan inwilligen:

“Deseo valt in het rijtje bloemig, houtachtig, sensueel. Jennifer Lopez liet zich inspireren op de geuren en de sfeer die zij ervaarde toen ze ’s avonds, na een regenbui, door haar tropische tuin wandelde. Met de geuren van sinaasappelbloesem, jasmijn en mimosa, vermengd met nat cederhout en natte aarde. Hoe goed bedacht het ook is, ik beland niet meteen in een verregende-tropische-tuin droom. De geur begint me te fris en het hart is me te zoet. Toch heb ik mindere celebparfums in mijn hand gehad, wat dat betreft begint Jennifer Lopez het te leren. En ik weet zeker dat de flacon veel aanhangers zal krijgen.”Deseo van Jennifer Lopez vanaf €34 (30 ml)

jennifer.jpg

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter