Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Bollywood - kus van Richard Gere voor Shilpa ShettyHet Indiase Hooggerechtshof heeft Hollywoodster Richard Gere vrijgesproken voor het publiekelijk kussen van de bekende Indiase Bollywood actrice Shilpa Shetty. Volgens de Britse omroep BBC noemde het hof de zaak tegen de 59-jarige Amerikaan ‘onnozel’. Gere zoende Shetty op haar wang tijdens een bijeenkomst over aids. Na een klacht van een advocaat werd het duo voor de rechter gedaagd wegens vermeend obsceen gedrag. Het incident leidde tot betogingen in India, waar foto’s van het tweetal werden verbrand.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter