Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Bipasha Basu’s sportieve lookBollywood super ster Bipasha Basu laat graag zien dat ze flink sport. De actrice was onlangs helemaal in haar element want ze mocht poseren temidden van diverse fitness aparatuur van een nieuw geopende fitness centre. Samen met vriendje John Abraham stal ze de show. Bips werd hiermee al gauw het gezicht van deze opening in Mumbai. De nieuwe studio is van Zarine Watson, geen onbekende in de fitness wereld van Bollywood sterren. Onder andere Lara Dutta volgt de strenge trainingen bij Watson Fitness. (PHOTO: REUTERS/Manav Manglani)

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter