Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

 Lara Dutta en Dino MoreaNu Bollywood sterren Saif Ali Khan en Ranbir Kapoor hun relatie met Bollywood actrices Kareena Kapoor en Deepika Padukone publiekelijk bekend hebben gemaakt, volgt er een speculatie over een ‘nieuw’ Bollywood stel. Sinds actrice en voormalig schoonheidskoningin Lara Dutta haar jarenlange relatie met Kelly Dorjee verbroken heeft, wordt ze vaak met acteur en voormalig model Dino Morea gezien.

Zo zijn ze samen naar diverse uitreikingen geweest en zijn ze gespot in een bioscoop waar ze meer oog voor elkaar hadden dan voor de film. Ook zouden ze pas geleden samen op vakantie naar Goa zijn geweest. Naar het schijnt, hebben de twee vroeger ook al een relatie gehad. Waar of niet waar, de twee vormen een prachtig paar oftewel a match made in heaven.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter