Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Ranbir KapoorSaif Ali Khan en Kareena Kapoor, door de media ook wel Saifina genoemd, het meest besproken koppel van Bollywood moet nu plaats maken voor een ander Bollywood stel. Na een maanden lange geruchtenstroom heeft Ranbir Kapoor eindelijk bevestigd dat hij een relatie heeft met ‘Om Shanti Om’ ster Deepika Padukone. In een recent interview vertelde Ranbir, zoon van Bollywood veteranen Rishi Kapoor en Neetu Singh, dat hij en zijn tegenspeelster Deepika sinds een paar weken een relatie hebben.

De vonk sloeg over toen ze samen een maand lang voor opnames van de film ‘Bachna Ae Haseeno’ in Australië waren. Al eerder gingen geruchten rond over hun relatie, die toen volgens hem slechts vriendschappelijk was. Om speculaties te voorkomen, heeft Ranbir ook meteen duidelijk gemaakt dat ze het rustig aan doen en helemaal niet aan trouwen denken. Ze zijn nog maar net aan hun carrière begonnen en hebben een lange weg te gaan. Pas in augustus kunnen we zien of het stel ook op het witte doek schittert.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter