Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

We hebben de algemene tips over de basis en ogen al gehad. Hoogste tijd dus voor de uitleg over what to do with and wear on the lips?

Als het om de lippen gaat worden die qua verzorging vaak overgeslagen. Maar waarom? Op de een of andere manier besteden we, los van een balsempje hier en een lipglossje daar, weinig aandacht aan onze lippen. Toch raar als je nagaat dat iedereen met wie je praat vrijwel meteen naar je lippen zal kijken. Zij zullen dus minder gecharmeerd van je zijn als daar velletjes aanhangen of de roodheid er zo vanaf springt dat een rode lippenstift bijna niet meer nodig is. Verzorgen dus!

Verzorgen
Heb je last van droge lippen? Probeer dan wekelijks je lippen voorzichtig te scrubben. (Voor scrubtips klik hier). Op die manier zorg je ervoor dat je de velletjes eraf scrubt en overdag onbeschaamd een gesprek kan voeren, zonder velletjes te bijten. Probeer je lippen ook vaak genoeg in te vetten. Droge lippen zijn namelijk zeer kwetsbaar voor weersinvloeden en droge lucht. Kortom: van buiten in de kou, naar binnen in de warmte is niet bepaald bevorderend voor een beter zoeneffect. Let dus goed op ze, vet ze regelmatig in want ze verdienen aandacht.

“Vandaag is rood, de kleur van je lippen…”
Het moge duidelijk zijn: Red lips are hot!. Nu is het alleen nog maar een keuze maken uit de vele honderden tinten en klaar is kees, toch? Inderdaad, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Kijk eerst naar je huidskleur en vraag jezelf af of je wel of geen drogen lippen hebt. Er is zoveel keuze in kleuren, vormen, bepaalde extra vitaminen en zelfs geurtjes dat het vaak onoverzichtelijk wordt om uit niet alleen die vele extraatjes, ook nog het juiste merk te bepalen. Vind je het toch te moeilijk om zelf de juiste lippenstift uit te kiezen, schroom dan niet en vraag een verkoopster om je te adviseren. Je kan natuurlijk niet de deur uit met verkeerde lippenstift op.

De Sportschool?
Er zijn maar weinig vrouwen die er ook daadwerkelijk plezier in beleven: sporten. Dus waarom sporten en een poging tot afvallen doen, terwijl je ook zonder enige inspanning de overtollige kilootjes kwijt kunt raken? Nee, het is geen pil, geen apparaat en ook geen Uri Geller. Ik heb het hier over de nieuwe trend uit Amerika, die nu ook ons kleine kikkerlandje heeft bereikt: de LipFIT Lip Gloss van Joey New York. Een lipgloss die de eetlust doet wegnemen, de lippen verzorgt, opvrolijkt en een sexy look geeft. Wat wil je nog meer!? De LipFit Lip Gloss is verkrijgbaar in meerdere varianten en bevat onder andere een mix van pepermunt, grapefruit, en kruizemunt. Deze samenstelling zou er dus voor moeten zorgen dat je eetlust afneemt. Bovendien zorgt het er ook nog eens voor dat de lippen steviger en voller worden. Voor nog geen 10 euro is de LipFIT Lip Gloss te verkrijgen in de volgende varianten: Balm, D’lite, Mini Me, Silhouette, Bodylicious en Sugarless.

Voor meer informatie of voor bestellingen, kijk dan even op www.joeynewyork.com.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter