Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

March 7, 2008

Opening Bollywood acteerschool in LondenBollywood ster Anupam Kher opent in september van dit jaar de eerste Bollywood acteerschool in Londen. Kher, die ook in Mumbai een acteerschool heeft, is een echte Bollywood veteraan die niet alleen meer dan 400 filmtitels op zijn naam heeft staan, maar ook de Engelse hitfilm ‘Bend it Like Beckham’. Tijdens deze filmopnames in Londen ontdekte Kher dat er een enorm potentieel aan acteertalent is dat ten goede kan komen aan de Indiase filmwereld.

De Britse studenten zullen tijdens een intensieve cursus van 3 maanden gecoached worden door acteurs en filmmakers waaronder Anupam Kher, Boman Irani, Urmila Matondkar, Tabu en Mahesh Bhatt. Het eerste jaar mogen er maar 60 studenten deelnemen aan de acteercursus die £6.000 (€ 7.500) kost. Hoewel verwacht wordt dat de meeste studenten Aziatisch zijn, is er volgens Kher ook interesse onder de autochtone Britten.

De acteur hoopt met deze filmacademie de saaie en doorsnee acteerprestaties in Bollywood films te verbeteren. Hoewel de academie in Londen nog niet geopend is, heeft hij al plannen voor acteerscholen in Durban en Sydney.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter