Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

De winter doet niet veel goeds voor onze huid, daarom komt deze uitvinding als geroepen. Het is hét geheim achter de stralende teint van veel Hollywood-sterren: de Clarisonic. De Clarisonic is een merkwaardig, maar blijkbaar handig apparaatje, dat is bedoeld om je huid te verzorgen. Er zit een zachte borstel op die kleine, snelle bewegingen maakt waardoor de poriën op een effectieve manier worden schoongemaakt en de huid zachtjes wordt gemasseerd. Ook zou het make-up makkelijk verwijderen en vermindert de Clarisonic rode plekjes en puistjes. Het apparaatje is waterproof zodat je het onder de douche kunt gebruiken.

RED CARPET PROOF

Het product wordt al gebruikt en aangeraden door veel dermatologen, zoals Dr. Lisa Airan. Deze cosmetische dermatoloog, die vaak verschijnt in de Vogue en bij Oprah, behandelt veel sterren en gebruikt de Clarisonic om ze er fresh en fabulous uit te laten zien op rode loper. Ook Cameron Diaz en Mary J. Blige zijn grote fans en kunnen niet meer zonder.

Geen botox en enge injectienaalden meer nodig, de Clarisonic is alles wat je nodig hebt. Helaas is de Clarisonic nog niet te koop in Nederland, maar de gadget is wel via Beauty.com en Amazon.com te bestellen.

One Response to “Beauty gadget”

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter