Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Dit boek vol met voor en na foto’s is een must-have voor op je dressoir. Makeup stylist Francois Nars neemt je stap voor stap door de verschillende looks voor overdag en avond.

Normaal zijn koffietafelboeken meer een mooie accessoire in je huis dan echte gebruiksvoorwerpen. Wij voorspellen een andere toekomst voor het boek Makeup your Mind van Francois Nars. Dit boek heeft namelijk over iedere look een transparante pagina met daarop de precieze uitlijn en plaats van elk product, met de naam én kleur van het gebruikte product ernaast.

Het boek is verdeelt in zes hoofdstukken: Ogen, Lippen, Naturel, Glans, Pastel en Kleur. De uitleg per make-over gaat zelfs zover dat de kwastbewegingen en kwast zelf toegelicht worden. In totaal staan er 63 looks in het boek, met voor én na foto’s. Je hebt het boek al voor ongeveer € 20 via Amazon UK.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter