Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

January 31, 2008

Abhishek en Amitabh BollywoodBollywood ster Abhishek Bachchan heeft het aanbod voor een rol in een film met zijn vader Amitabh Bachchan afgeslagen. Regisseur Shoojit Sircar had benaderd voor zijn film, waarvan de titel overigens nog niet bekend is, om de jongere versie van te spelen. Abhishek zou in de eerste helft van de film de rol moeten vertolken van een 40-jarige man waarna de film een sprong maakt van 20 jaar en Amitabh vervolgens de personage overneemt.

Hoewel Abhishek het script fantastisch vond, heeft hij het aanbod afgeslagen omdat hij maar weinig scenes had. Hij vroeg Shoojit Sircar om meer scenes, maar die wilde niet aan zijn eisen te voldoen. Vervolgens benaderde de regisseur Bollywood acteur Kunal Kapoor die eveneens weigerde mee te werken. Nu ziet het er naar uit dat Amitabh Bachchan beide rollen voor zijn rekening moet nemen.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter