Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

 November 22, 2007

Yana GuptaBollywood ster Yana Gupta heeft zo’n sterke uitstraling dat ze dit jaar voor de tweede keer op de cover van het blad Maxim is gezet. Hoewel de meest recente foto’s in ‘t blad erg hot zijn, was Yana totaal niet verlegen tijdens de fotoshoot met niets verhullende kleding. Volgens eigen zeggen voelde de Bollywood babe zich op haar gemak omdat de fotoshoot plaatsvond in Londen.

“Daar zijn de mensen wel gewend aan blote lichamen”, aldus de van oorsprong Tsjechische Yana. De fotosessie is niet de enige reden voor haar bezoek aan Londen. Ze is daar ook voor de opnames van haar muziek album. Tijdens een interview gaf Yana aan dat ze single is en graag een relatie zou willen. Haar ideale man hoeft niet mooi of rijk te zijn, maar wel slim en grappig.

One Response to “Yana Gupta wederom op cover Maxim”

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter