Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

21,nov 2007

Jacqueline FernandezDe ‘Daily Mirror’ meldt dat Miss Sri Lanka 2006, Jacqueline Fernandez, haar acteerdebuut zal maken in de film ‘Aladdin’. Haar tegenspeler is niemand minder dan Bollywood legende Amitabh Bachchan. Jacqueline zal te zien zijn als prinses Jasmine terwijl de rol van ‘Genie’ zal vertolken. De beauty queen, die gek is op Bollywood films, is nu druk bezig om haar Hindi op te poetsen zodat haar tekst achteraf niet opnieuw door een ander ingesproken wordt.

Volgens de krant heeft Fernandez geen acteer ervaring, maar heeft voorheen wel als verslaggever van een zakelijk programma gewerkt. Riteish Deshmukh zal de titelrol op zich nemen en verder zal ook Sanjay Dutt in de film te zien zijn. Het is nog niet bekend wanneer de opnames starten.

Jacqueline Fernandez is de zoveelste schoonheidskoningin die aan het acteren slaat. Zijn er dan nog niet genoeg actrices in Bollywood? Vroeger had je een bepaald aantal Bollywoodsterren die (redelijk) goed bekend waren. Tegenwoordig komen er zoveel namen voorbij dat het lijkt alsof kwantiteit voor kwaliteit gaat.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter