Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Bollywood ster Priyanka Chopra
Je zou denken dat Bollywood ster Priyanka Chopra niets te klagen heeft over haar figuur, maar niets is minder waar. De actrice heeft moeite met afvallen voor haar rol in de veelbesproken film ‘Fashion’. Ze moet van de filmmaker, Mandhur Bhandarkar, 8 kilo afvallen en is met enige moeite slechts 4 kilo kwijt geraakt. Priyanka weegt gewoonlijk 54 kg, maar moet voor haar rol afslanken om op een persoon met anorexia te lijken. De Bollywood babe had echter niet verwacht dat het zo moeilijk zou zijn en heeft nu nog twee weken de tijd gekregen om de extra 4 kilo af te vallen. Als dat niet lukt, dan zal haar filmcontract voor ‘Fashion’ beëindigd worden.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter