Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Sharukh Khan
Na Bollywood superster Amitabh Bachchan is het nu de beurt aan een andere Bollywood ster, Shahrukh Khan, om door de Franse overheid geëerd te worden. Volgens mediaberichten zal Sharukh op 27 januari in Mumbai onderscheiden worden met de titel ‘l’Ordre des Arts et des Lettres’, oftewel ‘Officier in de Orde van Kunst en Letterkunde’. De award zal overhandigd worden door of de Franse president Nicolas Sarkozy danwel de ambassadeur van Frankrijk, Jerome Bonnafont. Op die dag zal tevens de opening van het prestigieuze Franse filmfestival plaatsvinden.

De titel wordt sinds 1957 toegekend aan personen die zich onderscheiden op het vlak van kunst, cultuur en literatuur of voor hun bijdrage aan de invloed van kunst in Frankrijk en de rest van de wereld. Sharukh mag zich met de onderscheiding aansluiten bij diverse beroemdheden als de schrijfster Mahasweta Devi en Hollywood acteurs als George Clooney, Clint Eastwood, Robert Redford, Meryl Streep en Bruce Willis.

Vorig jaar heeft de Franse overheid de hoogste, civiele onderscheiding toegekend aan Amitabh Bachchan.

Leave a Reply


Design & Hosting by HostingServiceCenter