Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Zayed Khan vernoemt zoon naar Zidane
Bollywood acteur Zayed Khan en zijn vrouw Mallika zijn helemaal in de wolken met hun zoon, Zidaan Zayed Abbas Khan, die naar de beroemde en Zayeds favoriete Franse voetballer Zinédine Yazid Zidane vernoemd is. Hoewel het jongetje op 18 januari, twee weken te vroeg, geboren is doet hij het erg goed.

Volgens Zayed is hun zoon een goede mix van zijn ouders. Helaas gaat het met de acteercarrière van Zayed minder goed. Zijn debuutfilm ‘Chura liyaa hai tumne’ uit 2003 met Esha Deol was geen succes. Hij heeft daarna nog wel in een aantal films gespeeld, maar blonk niet uit met zijn acteerprestaties.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter