Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

In 1980 was het super hip om je zwarte mascara in te ruilen voor een blauwe variant. Maar eigenlijk hebben we sinds die tijd bar weinig van de gekleurde mascara’s vernomen. Max Factor probeert met haar nieuwe Masterpiece Beyond Lenght een ommekeer teweeg te brengen; gekleurde mascara’s als een gloss voor je wimpers. Onze nieuwsgierigheid is gewekt…

De nieuwe Masterpiece Beyond Length bestaat uit twee delen. Aan de ene kant de basis met een rijke, zwarte kleur. Aan de andere kant een lichtreflecterende topcoat voor een subtiele kleur. De lichtreflecterende parelextracten accentueren de wimpers meer dan mascara’s met een standaard kleur.

masterpiece.jpg

Masterpiece Beyond Length is er in drie tinten: Blazing Black (zwart/roze), Moonlit Black (zwart/zilver) en Tanned Black (zwart/brons). €14,95 en vanaf half februari in de shops.

photo

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter