Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

November 19, 2007

Shah Rukh Khan negeert rookverbodBollywood ster ligt onder vuur doordat hij het rookverbod in een openbare ruimte schijnbaar aan zijn laars heeft gelapt. De acteur zal vermoedelijk voor de rechter gesleept worden door de Indiase overheid omdat hij gerookt zou hebben tijdens een cricket wedstrijd in Mumbai en een persconferentie in Dehli. De anti-rook groep ‘the National Organisation for Tobacco Eradication’ (NOTE) wil SRK ter verantwoording op het matje roepen.

De woordvoerder van NOTE vindt dat een superster, die aanbeden wordt door miljoenen mensen, het goede voorbeeld moet geven en zich aan de regels moet houden. De advocaten van Bollywood King Khan verwerpen de aantijgingen met het argument dat SRK tijdens beide gelegenheden in een prive ruimte heeft gerookt die niet toegankelijk was voor het publiek.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter