Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

De bril is niet alleen handig om beter mee te zien, het is zelfs een ware trend geworden. Celebs als Alicia Keyes, Julia Roberts en Madonna worden regelmatig gesignaleerd met dit mode-accessoire. Vooral de nerdy-look is deze winter hot. Een andere bril geeft je gelijk een nieuwe look, maar vergeet niet je make-up aan te passen, zodat het matcht met je bril! Studio WM geeft je een paar tips & trics!

brilDe wenkbrauwen
Als je een bril draagt moeten je wenkbrauwen boven het montuur uit komen. En dus trekken ze automatisch veel aandacht. Het is dan ook belangrijk om ze goed te verzorgen. Breng ze met een pincet in een mooie boogvorm. De perfecte wenkbrauw wijst voor 2/3 deel naar boven en 1/3 deel gebogen naar beneden. Voor bijziende vrouwen is het van belang de overstekende haartjes onder de wenkbrauwlijn en boven de neuswortel te epileren.

Wimpers
Bij een goed passende bril horen je wimpers niet tegen het glas te komen. Toch kan dit gebeuren als je lange ooghaartjes hebt. Gebruik in dat geval een wimperkrultang om de wimpers naar boven te buigen. Begin het krullen bij de wimper-implant. Gebruik niet teveel mascara omdat alles door een bril toch wat donkerder lijkt. Vrouwen die verziend zijn moeten opletten dat de haartjes niet aan elkaar gaan plakken en er klontjes ontstaan. Dat kan er slordig uit zien.

oogOogschaduw
Een eyeliner is een precies werkje en zeker voor verzienden. Doordat de glazen vergroten kan het er al snel onverzorgd uitzien. Kies ook een bruine of beige tint om harde lijnen te voorkomen. Verder is het het mooiste om bij de ogen niet téveel kleur te gebruiken en de oogschaduw te vervagen waardoor je een mooie en zachte uitstraling krijgt. Ben je verziend kies dan bij voorkeur voor lichte, pastel oogschaduwkleuren. En als je bijziend bent zijn glanzende, iriserende kleuren de beste keuze. Hierdoor lijken je ogen optisch groter. In de huidige trends mag ook witte oogschaduw weer.

Camouflage
Vrouwen die verziend zijn kunnen het beste een concealer gebruiken. De glazen vergroten en accentueren alle onregelmatigheden. Zorg ervoor dat je de huid onder het oog dus goed camoufleert waardoor het er beter en egaler uitziet.

mondLippen
Net als voor make-up bij vrouwen die géén bril dragen geldt dit seizoen de regel: óf de ogen óf de mond accentueren. Dus heb je je ogen licht gehouden dan mag je je lippen wel iets meer aanzetten. Heb je echter gekozen voor een sterk of kleurrijk montuur dan kan je beter je lippen in een rustige kleur stiften.

Blush
Een mooie, niet te opvallende kleur rouge geeft het gezicht een frisse look. Stem de kleur van je blush altijd af op je lippenstift. Bij het opbrengen van de rouge is het belangrijk om de lijn van het montuur naar de slaap te volgen. Ook mag de rand van de bril nooit het rouge-vlak onderbreken. Dus zet bij het opbrengen van de rouge gewoon je bril op om te voorkomen dat je blush niet te hoog komt te zitten.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter