Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

January 15, 2008

Arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Aamir KhanTerwijl Bollywood ster vol enthousiasme naar Londen is gevlogen om er vandaag, 15 januari, zijn wassen beeld in Madame Tussauds te onthullen, is er een andere Khan die absoluut niets wilt weten van een replica in het museum. Die andere Khan is niemand minder dan Bollywood acteur .

In tegenstelling tot zijn Bollywood collega’s gaat hij niet naar award uitreikingen, gelooft hij niet in agressieve marketing van zijn films en mijdt hij de media. Bovendien is hij totaal niet geinteresseerd in een wassen beeld van hem in Madame Tussauds. Naar eigen zeggen, werkt Aamir alleen mee als iets hem interesseert, zo niet dan laat hij het aan zich voorbij gaan.

Aamir oordeelt overigens niet over andere Bollywood sterren als Amitabh Bachchan , Shahrukh Khan en Aishwarya Rai die zich wel hebben laten vereeuwigen in het museum. Aan die lijst met namen wordt nu ook Salman Khan toegevoegd, die samen met zijn vriendin Katrina Kaif en familieleden zijn wassen beeld zal onthullen.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter