Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

January 14, 2008

Hrithik Roshan en Aishwarya Rai Bachchan - BollywoodBollywood sterren en Rai Bachchan hebben op 9 januari jl. in Mumbai de muziekpresentatie van hun nieuwe film ‘ Jodhaa Akbar ‘ bijgewoond. Jodhaa Akbar is een 16e eeuws liefdesverhaal over een keizer en prinses, afkomstig uit twee verschillende volken, die met hun huwelijk eenheid tussen de volken wisten te bewerkstelligen. De succesvolle keizer Akbar had een gigantisch rijk in het Oosten van Azië veroverd en was er ook op uit om vriendschap met het invloedrijke Hindu-volk de Rajputs te sluiten. Daarom trouwde hij met de vurige Rajput-prinses Jodhaa. Hij had echter niet verwacht dat hij zoveel liefde voor haar zou voelen dat zij belangrijker voor hem werd dan zijn rijk.

Deze Bollywoodfilm is een van de grootste producties in 2008 en zal naar verwachting pas in april in première gaan. De film zou eerst op 15 januari uitkomen, maar vorige week gaven de producenten een officiële verklaring dat de datum naar 15 februari is verschoven en nu (waarschijnlijk) dus weer naar april. De film is echter nog steeds niet compleet en blijft hangen in zijn post-productiefase. Daar komt nog bij dat de regisseur Ashutosh Gowarikar met een rugkwaal kampt en advies van de artsen twee maanden volledige rust moet nemen.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter