Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Het is golden beauty rule nummer een: haal altijd alle make-up van je gezicht voor je gaat slapen. Maar wat is de juiste manier? Je leest het vandaag in de woensdag workshop.

[1] Product kiezen
Wie z’n gezicht nog steeds afschminkt met babydoekjes moet maar eens stoppen met die kinderachtige gewoonte. Ze ruiken misschien lekker en zijn zacht voor je huid; babydoekjes bevatten niet de ingrediënten waarmee je make-up goed verwijdert. Betere opties zijn: milk, tonic, reinigingsdoekjes, foam of gel. Kies in ieder geval een product dat je lekker vindt en waar je huid goed op reageert.

[2] Be gentle
Make-up verwijderen is allesbehalve boenen. Zorg voor een zachte reiniging en blijf aardig voor je huid. Je huid hoort na het reinigen niet trekkerig (= droog) aan te voelen.

[3] Waterproof
Gebruik je waterproof make-up? Kies dan ook voor een waterproof remover. Drenk een watje in deze speciale remover, leg deze een paar seconden op je ooglid, wrijf voorzichtig heen en weer om de make-up top te lossen. Deze techniek kun je ook toepassen op long-lasting lipstick.

[4] Get wet
Heb je je oog- en lipmake-up verwijdert? Reinig de rest van je gezicht dan met een schuim of gel die je aanmaakt met water. Leg daarna een warme handdoek op je gezicht en breng daarna je favoriete nachtcrème aan op je nog licht vochtige gezicht.

[Tip] Gebruik je milk? Onthoud dan dat deze niet werkt zoals een crème: je haalt de melk er altijd weer af met een handdoek, wattenschijfje of tonic.

photo 

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter