Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

 January 9, 2008

Bollywood - Amitabh Bachchan

Bollywood megaster Amitabh Bachchan zal in de film ‘Shantaram’ van Mira Nair, de rol vertolken van Johnny Depp’s mentor. Johnny Depp behoort tot een van de beste en veelzijdige Hollywoodsterren. ‘Shantaram’ is de film versie van de gelijknamige, semi-autobiografische bestseller geschreven door Gregory David Roberts.
Het verhaal gaat over een ontsnapte Australische crimineel die in het begin van de jaren 1980 in de onderwereld van Mumbai belandt en uiteindelijk lid wordt van de Mumbaiker mafia. Roberts werd uiteindelijk in Duitsland opgepakt met een vals paspoort en heeft, na zijn resterende straf in Australië te hebben uitgezeten, zijn verhaal geschreven.

Amitabh Bachchan en Johnny Depp zullen beiden de hoofdrollen vervullen.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter