Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Shiseido

Shiseido

Lancôme

Lancôme

Max Factor

Max Factor

L’Oréal

L’Oréal

Bourjois

Bourjois

Alles draait om smoky eyes deze winter, maar dan wel in geraffineerde, vaak lichte kleuren die het effect wat minder zwaar maken en de ogen verleidelijker. Er is veel paars, roze, zwart, met accenten van zilverwit, goud, brons, lichtgroen en geel. Eyeliner is hot, meestal in vloeibare vorm, maar er zijn ook schitterende potloden. De teint is licht en onberispelijk. Blush, weer helemaal terug, geeft het gezicht een subtiele en levendige glans. De mond is prachtig vuurrood, donkerrood of heel zachtroze, bijna huidkleurig. De nagels worden altijd gelakt, in donkerrood, frisrood of transparant roze. Alle kleuren voor ogen, lippen en wangen hebben een superzachte schittering. De meeste looks hebben iets mysterieus en spannends. Het wordt een geweldige winter met deze superkleuren.

Shiseido

Shiseido heeft ook dit keer weer een bijzondere look. Alles wat op moet vallen in het gezicht, zoals de ogen en de lippen, wordt onderstreept, de ogen en de lippen. Door de ogen niet volledig te omlijnen, maar een beetje afstand te houden, lijken ze groter en helderder. De mond wordt wel volledig omlijnd en de blush, in stickvorm, is geraffineerd aangebracht onder de ogen. Accentuating Cream Eyeliner zit in een snoezig potje en is gemakkelijk aan te brengen met het bijbehorende penseel. Deze zijn verkrijgbaar in zwart en bruin. Automatic Lip Crayon, in vijf kleuren, kan als liner en all-over kleur worden gebruikt. Dit potlood hoeft nooit geslepen te worden. De kleur van het model is LC3 (roze). De oogschaduw, zwart, lichtgeel, lichtroze en wit, is afkomstig uit Silky Eye Shadow Qudad Q 9.

Lancôme

Een musthave deze winter is de Destiny cube, een soort dobbelsteen van Lancôme. Laat de cube rollen en kijk waar hij op uit komt: charmant, femme fatale, jaloers, geheimzinnig, koket of fataal. Verborgen in de Charisma cube zit oogschaduw voor smoky eyes in roze/brons en aan de andere kant roze en dieprode lipbalsem. In de Deep Fascination-uitvoering is dat roze/lichtgroen voor de ogen en dieprood voor de lippen. Mystery van Lancôme heeft nog meer verrassingen in petto. Diepdonkere nagellak die wanneer je je nagels voor een bijgeleverd magneetje houdt, er een ster-design opkomt. Verder Baume Baiser, een verslavende hydratatie voor de lippen met cocossmaak. Of drie schitterende kleuren van Rouge Absolue, van zoetroze tot diepbruin, met lippotloden in dezelfde tinten en geweldige oogpotloden met een stift in twee kleuren, zwart met goud of bruin met goud.

Max Factor

De mond doet het ‘m deze winter bij Max Factor. Hot Ardente van Lipfinity is een vurige, frisrode kleur, Silk Gloss Cashmere Red is warmer en glanzender, met een fuchsia ondertoon. Star Studded Black eyeshadow in stralend zilverwit en glinsterend diepzwart is goed voor smoky eyes met een metallic-gloed. De zwarte potlood-eyeliner wordt langs de onder- en bovenwimpers aangebracht en daarna vervaagd. Ten slotte worden de wimpers diepzwart en mooi gesepareerd met Masterpiece Mascara. De teint is vrij licht en vlekkeloos met de goed dekkende Age Renew Foundation van Max Factor in de tint natural. Met blush Subtle Amber worden de jukbeenderen geaccentueerd.

L’Oréal

Sophisticated & seductive is de herfst/wintercollectie Beautiful Brunette van L’Oréal. Lichte kleuren om overdag mee gezien te worden en donkere om ’s avonds te verleiden. De rouge-nagellak 501 van Jet-Set Diamant heeft die vurige, rode kleur die deze winter zo geliefd is. Heel handig is de trio-oogschaduw waarin de kleurtjes zijn genummerd zodat de smoky eyes van Penélope Cruz gemakkelijk na te maken zijn. Telescopic mascara maakt de ogen nog verleidelijker. Bij zulke prachtige ogen past een bescheiden, maar wel verleidelijke mond en dan is Color Riche Star Secrets 710 Penélope dé kleur.

Bourjois

Bourjois combineert warme goudtinten en brons, de kleuren van tijgers, met dieppaars en karmozijnrood. De oogschaduw in bruin/taupe en goud/beige zit weer in zo’n grappig doosje in de vorm van een boekje en is uitgevoerd in tijgerprint. Voor een intens effect worden deze kleurtjes nat gebruiken. Met Regard Effet métallisé Brun inoxydable highlight voor de ogen en mascara Glamour Ultra Black creëer je een geweldig paar tijgerogen.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter