Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

November 15, 2007

OSO première was unieke Bollywood gebeurtenisDe onlangs gehouden première van de Bollywood film ‘Om Shanti Om’ in Leisceter Square te Londen kan beschreven worden als een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van Bollywood. Dit vanwege de aanwezigheid van zeer prominente beroemdheden als de Indiase staalmagnaat Laxmi Mittal en Hollywood actrice Emma Thompson.
De film ‘Om Shanti Om’ (OSO) is uitgebracht door Red Chillies Entertainment, de eigen productiemaatschappij van Bollywood ster en tevens hoofdrolspeler . In 2002 vond de première van zijn film ‘Ashoka’ ook al in Londen plaats. SRK heeft heel bewust voor de hoofdstad van Engeland gekozen om een internationaal publiek te bereiken. Daarnaast heeft hij een speciale band met Londen en hoopt dat de stad een goede start zal zijn voor het succes van zijn film.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter