Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Genieten van de natuur, de bergen, de pisten en natuurlijk de zon. Een must in elke wintersportuitrusting is een goed, voor de bergen, geschikt zonneproduct. Je wilt natuurlijk niet rood, maar bruin terugkomen van het weekje wintersporten! Vaak wordt er gezegd dat we mee kunnen wat er nog over is van de zomerspulletjes, maar dat is niet verstandig. Specifieke zomerzonproducten bevatten namelijk veel vocht. Voor de zomer uitstekend, voor de wintersport een ramp. Want door de kou en de snelheid die gehaald wordt op de lange latten, zou een zonneproduct met veel vocht de huid juist kunnen bevriezen in plaats van beschermen. Lancaster heeft een uitgebreide lijn Sun Care producten speciaal voor de wintersport, waarmee de huid optimaal beschermd wordt tegen uv-stralen en de kou. Er is een hele range aan producten voor in de zon én producten voor na de zon, après ski voor de huid dus…

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter