Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Bladderende lak

Wil je voorkomen dat je zorgvuldig aangebrachte nagellak gaat afbladderen bij de nagelriem, gebruik dan een buffer om je nagel iets dof te maken, de nagellak blijft zo beter zitten. Zorg er ook voor dat je nagels vetvrij zijn (dus niet eerst lekker je handen invetten met crème) en goed droog zijn (dus niet meteen onder de douche vandaan je nagels gaan lakken). Heb je last van afbladderende nagellak bij de vrije top, dan heb je waarschijnlijk te veel lagen nagellak aangebracht. Twee dunne laagjes is altijd beter dan één dikke. Een dunne laag droogt sneller en blijft langer zitten. De lak kan ook afbladderen als je de lak niet goed genoeg hebt laten drogen. Een laagje topcoat helpt om de lak te beschermen.

Bubbeltjes

Heb je last van bubbeltjes in je nagellak, rol het flesje dan tussen je handen in plaats van het flesje heftig heen en weer te schudden. Zo krijg je namelijk die ellendige luchtbellen in je nagellak.

Verkleuring

Gebruik je een felle of donkere kleur nagellak, breng dan altijd eerst een laagje basecoat aan. Zo voorkom je dat je nagels verkleuren. Bijkomend voordeel: de nagellak gaat ook meer glanzen, omdat de basecoat de kleine krasjes en onregelmatigheden op de nagel verdoezelt. Het oppervlak wordt dus gladder en dat betekent meer glans én eer van je werk.

Handige hulpjes

Je hoeft echt niet altijd dure hulpjes voor nail art te kopen. Met bijvoorbeeld een cocktailprikker of satéstokje kun je ook hele fijne stipjes zetten op de nagels. Scheelt ook weer met schoonmaken van je materiaal…

Bescherming

Je handen en ook je nagels verliezen gemakkelijk veel vocht. Heet water, schoonmaakmiddelen, nagellak en nagellakremover kunnen de nagels doen uitdrogen. Het devies: draag bij huishoudelijke klusjes zoals afwassen altijd handschoenen. Gebruik altijd een goede crème voor je handen en nagels en nagelriemolie voor de nagelriemen. Wil je geen nagellak gebruiken, kies dan voor een topcoat te gebruiken, voorkom je dat je nagels uitdrogen.

Snelle scrub

Je handen voelen heerlijk zacht aan na het scrubben. Er zijn speciale scrubcrèmes, maar ook met grof zout en zelfs suiker kun je je handen lekker scrubben.

Vieze nagels

Toch eigenwijs geweest en met je kunstnagels lekker in de aarde lopen wroeten bij het tuinieren? Neem dan een oude tandenborstel. Even boenen en weg viezigheid!

Optisch bedrog

Heb je geen verlenging van je nagels, maar wel de wens om de nagels langer te laten lijken? Laat dan aan beide kanten van de nagel een klein stukje onbedekt met nagellak. Zo lijken de nagels smaller en dus langer.

Verkleurde nagels

Zijn de nagels verkleurd door het gebruik van nagellak? Leg de handen dan vijf minuten in een badje warm water met wat citroensap. Het citroensap zorgt er namelijk voor dat de nagels ontkleurd worden. Breng na dit handbadje crème of olie op de nagels aan ter verzorging.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter