Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

November 13, 2007

Hrithik Roshan staat open voor HollywoodDe Indiase acteur , die hits heeft gescoord met Bollywood films als Krrish en Dhoom 2, heeft ingestemd met een aanbod van de firma Brillstein-Grey Entertainment om zijn belangen in Hollywood te behartigen. Het bureau vertegenwoordigt Hollywoodsterren als Kate Beckinsale, Gwenyth Paltrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Brad Pitt en Adam Sandler. Hrithik is al eerder door diverse managementbureaus uit Hollywood benaderd, maar heeft hen echter de deur gewezen. Hrithiks vertegenwoordiger van Brillstein-Grey, Jai Khanna, is dan ook erg blij om met hem te mogen samen werken. Volgens hem is de Bollywood hunk een sterke en stoere persoonlijkheid die veel indruk maakt. Hrithik, die overigens voor de tweede keer vader wordt, heeft al diverse scripts ontvangen maar neemt rustig de tijd om zijn debuutfilm op kwaliteit te selecteren.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter