Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Heb jij een donkere huid? Dan weet je vast hoe lastig het is om goede make-up te vinden en aan te brengen. Make-up Artist Pat McGrath, zelf ook een donkere schone, helpt je een handje:

 • Hoe donkerder je huid, hoe feller en sterker de kleuren zijn die je kunt dragen. Probeer eens kleuren als turquoise en paars op je ogen, fuchsia en intense pruimkleuren op je mond en versier je wangen met een zweem kersen- of koraalrood.
 • Laat pasteltinten liever links liggen; ze maken een donkere huid snel wat grauw en grijs.
 • Omdat een donkere huid meer talg produceert dan een blanke, zijn matterende producten een uitkomst. Begin de dag bijvoorbeeld met een olie vrije moisturizer met daarop een matterende foundation. Weg glimplekjes in de middag!
 • Over foundation gesproken: meng gerust twee verschillende tinten door elkaar. Een donkere huid is vaak niet overal even donker, dus zo egaliseer je je huid in een handomdraai. En als je onderlip iets anders van kleur is dan je bovenlip (zoals bij veel getinte vrouwen het geval is), gebruik je gewoon twee tinten lipstick!Handige sites om te proefshoppen:

  Noubacosmetics.com
  Veel kleur, ruime keuze, en alles is te bestellen via internet!Blackup.com
  In Nederland vind je dit fijne make-upmerk speciaal voor de donkere huid bij Douglas.Maccosmetics.com
  De make-up van M.A.C. staat bekend om zijn kleurpigmenten van hoge kwaliteit. En die doen het altijd goed op een donkere huid!Thebodyshopinternational.com
  The Body Shop brengt elk seizoen een make-upcollectie uit waarin voor elke huidskleur genoeg moois te vinden is. Studio Wm’s tip voor deze zomer voor donkere huidjes: de Eye Shimmer in 08 Emerald (een prachtige zeegroene tint).

4 Responses to “Make-up voor een donkere huid”

 • miriam van putten zegt:

  where in holland can I buy nouba eyepencil nr. 70 black
  I like the brand nouba, i wish that I can buy this product in Aruba

 • Stichting Fabulous Visions, afgekort Fab Visi, heeft als doel een platform aan bedrijven en organisaties te bieden die diensten en producten leveren op het gebied van haar, schoonheid, mode, lifestyle en gezondheid voor met name de Aziatische, Afrikaanse (diaspora) en Caribische vrouwen. Jaarlijks organiseren wij Fab Visi Hair & Beauty, de grootste en leukste beurs van Nederland, die zich richt op deze kleurrijke vrouwen.

  Op de beurs 1 april 2012 wordt de Fab Visi Award uitgereikt aan de beste haarsalon, nagelstylist en visagist van Nederland. Daarnaast kunnen kappers hun knipvaardigheden laten zien in de Battle of Barbers. Wij organiseren ook workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten. Met onze activiteiten willen we bijdragen aan het ten toon spreiden van al het moois rond haar, schoonheid, mode en meer binnen én voor de Afrikaanse, Caribische en Aziatische gemeenschap.

 • eleonora zegt:

  Waar kan ik compacte gezichtspoeder van Sleenk kopen. In de winkels waar ik die kon kopen gaan ze er uit en ik heb juist de goede kleur voor mijn huid gevonden. Ik vind het er jammer. Wie helpt mij.

 • Arkasha zegt:

  Ik heb echt alle merken al geprobeerd voor m’n getinte huid. (elke keer binnen heel mooi en als ik dan in daglicht stond was ik roze enz enz) Ik heb m’n gezicht toen een keer laten opmaken bij la Morena Beauty in Oegstgeest en ze gebruikte make-up van Youngblood. Minerale make-up dus m’n huid raakt ook niet verstopt enzo.
  Je kan het bij haar bestellen via de site en ik raad de foundation en concealer echt aan!

  http://www.lamorenabeauty.nl

  De lipgloss is trouwens ook prachtig bij je gebruinde huid

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter