Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

Heb je je ooit wel eens afgevraagd waarom sommige vrouwen zulke prachtige nagels hebben? Is het mogelijk dat ze echt zijn? Dat kan! Alles wat je moet weten is dat prachtige nagels verwend moeten worden, en als je onderstaande tips gebruikt kun jij ook in het bezit komen van prachtige nagels!

Je nagels reflecteren wat je eet. Als je leeft op hamburgers en patat, verwacht dan niet dat je nagels sterk en gezond zullen zijn. Sorry, maar het werk niet op die manier. Begin met een bak yoghurt en je bent al op weg!

Maak er een gewoonte van om rubber handschoenen te dragen daar waar mogelijk is. Je vergeet heel gemakkelijk hoe je nagels soms worden misbruikt. Denk maar eens na hoe vaak ze in aanraking komen met water.

Tuinieren is een andere, schijnbaar onschadelijke, activiteit die alle tijdschriften tijdens de zomer voorstellen. Ik geef toe dat het uitvoeren best leuk is, maar het is niet zo best voor je nagels. Zelfs als je tuinierhandschoenen gebruikt worden je nagels vaak nog vuil, maar het is beter dan niets en je hebt in ieder geval geen gebroken nagels.

Masseer je nagels en handen met je favoriete lotion als je tv zit te kijken. Het is niet alleen rustgevend, het helpt ook je nagels te versterken.

Nagelriemen kunnen ook wat aandacht gebruiken, maar doe wel voorzichtig. Ze moeten worden verwend en droge nagelriemen dragen ook bij aan slechte nagels, dus geef daar ook dagelijks wat aandacht aan met een druppeltje nagelriemolie of desnoods olijfolie.

Gelukkig is de nagelmode op dit moment niet al te lang. Dat betekent dat er minder nagel is om te breken en dat is een bonus! Hou ze kort en je nagels gaan langer mee.

Terwijl sommige nagels beter af zijn zonder nagellak, schijnen de mijne ervan te houden. Wanneer ze gelakt zijn let ik er meer op en geef ze daardoor meer aandacht.

Zorg dat je overal nagelvijlen hebt liggen. Het ergste wat er met je nagels kan gebeuren is dat ze scheuren of breken en je moet dat met je tanden oplossen.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter