Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

 

Oogschaduw
Door twee of drie tinten te gebruiken kunnen mooie effecten bereikt worden. Probeer scherpe lijnen te vermijden, dus laat de oogschaduw mooi in elkaar overvloeien. Gebruik je basiskleur over het gehele ooglid tot boven de arcadeboog. Gebruik een donkerder tint om de buitenhoek en de arcadeboog te accentueren. Gebruik een lichtere tint om accenten aan te brengen vlak onder de wenkbrauw, in de binnenooghoek of in het midden van het ooglid recht boven de pupil. Weet je niet zeker welke kleuren jouw ogen het beste laten uitkomen? Dan hier een paar tips: blauwe ogen lijken blauwer met roodachtige tinten met een blauwe ondertoon, groene ogen lijken groener met roodachtige tinten met een warme ondertoon, grijze ogen lijken grijzer met lila of gelige tinten en bruine ogen lijken bruiner met koele tinten zoals blauw en violet. Deze tips kun je volgen, maar het beste is om te experimenteren met verschillende kleuren zodat je precies weet welke kleuren het beste bij jouw gezicht passen!

Eyeliner
Je kunt kiezen tussen een potlood of vloeibaar, afhankelijk van het effect dat je wilt bereiken. Als je een strakke lijn wilt of de look van Amy Winhouse, dan is een vloeibare eyeliner de beste optie. Hou je meer van zachtere lijnen, gebruik dan een potlood. Je kunt met een potlood ook makkelijker foutjes corrigeren. Breng de potloodlijn aan rond je ogen en vervaag het met het sponsje aan het andere einde van het potlood of met een wattenstaafje als er geen sponsje aan zit. Wil je echt opvallen met katachtige smoky eyes, gebruik dan zwart. Gebruik bruin of grijs als je het iets rustiger wilt houden.

Mascara
Een klein beetje mascara doet wonderen. Je ogen vallen meer op en lijken meer wakker wanneer je een beetje mascara opdoet. Breng een mascara zigzaggend aan om te voorkomen dat de wimpers aan elkaar blijven plakken. Een tweede laagje zorgt voor een nog voller resultaat. Last van klontjes? Gebruik dan een speciaal wimperkammetje om de klontjes eruit te borstelen. Gebruik niet te veel mascara op je onderwimpers, als je het accent legt op je bovenwimpers geeft het een meer open oogopslag. Gebruik waterproof mascara’s alleen als je gaat zwemmen. Deze mascara’s zijn vaak wat stugger waardoor je snel het bekende spinnenpootjes effect krijgt. Daarnaast zijn ze ook lastiger te verwijderen. De meeste mascara’s kunnen wel tegen een regenbuitje of huilpartijtje, zolang je niet in je ogen wrijft.

Wenkbrauwen
Veel vrouwen vergeten de wenkbrauwen bij het opmaken. Wat je moet weten is dat de wenkbrauwen maar liefst 80 procent van je gezichtsuitdrukking bepalen. Dus deze kunnen we niet vergeten! Je kunt je wenkbrauwen in model epileren, maar haal dan alleen de overtollige haartjes onder je wenkbrauw weg. Als je het zelf niet durft, ga dan naar een professionele visagist. Ook bestaan er setjes met sjabloontjes om over je wenkbrauwen te leggen zodat je de vorm zo in kan kleuren en/of makkelijker haartjes weg kan epileren. Als je wenkbrauwen nogal licht van kleur zijn kunnen ze wegvallen. Om ze weer te accentueren kun je ze inkleuren met een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder. Kies een kleur die de kleur van je haar zo dicht mogelijk benadert. Dit geeft het beste effect.

Leave a Reply

Reacties

Design & Hosting by HostingServiceCenter