Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

January 8, 2008

Sushmita Sen

Bollywood ster Sushmita Sen is er helemaal klaar voor om met haar eigen filmproject te starten waarbij ze als actrice, regisseur en producer zal fungeren. Steeds meer Bollywood sterren als Amir Khan en Ajay Devgan ontdekken dat ze meer kunnen en willen dan alleen acteren. Amir heeft met zijn film ‘Taare Zameen Par’ bewezen dat hij niet alleen een goede acteur en producent maar ook een competente regisseur is. Ajay, die in het verleden films geproduceerd heeft, werkt nu voor het eerst als regisseur aan de film ‘U Me Aur Hum’ waarin hij samen met zijn vrouw Kajol speelt.

En nu volgt ook Sushmita Sen. Zij droomt er al lang van om een film te maken over het leven van Rani Laxmibai, ook wel bekend als Jhansi ke Rani, een moedige vrouw die tijdens het gevecht tegen de Britse bezetting in 1857 stierf. Om te voorkomen dat Sushmita haar visie over het leven van deze heldin moet aanpassen, heeft ze besloten om de film via haar eigen productiebedrijf uit te brengen.

Nadat haar zoektocht naar een regisseur niets opleverde, heeft ze besloten om de film zelf te regisseren. Als Sushmita het voor elkaar krijgt om als actrice, regisseur en producent te fungeren dan zal ze de eerste vrouw zijn die in de geschiedenis van de Indiase filmwereld alle drie taken tegelijkertijd heeft vervuld.

Leave a Reply


Design & Hosting by HostingServiceCenter