Advertentie’s
Web & Email Service Center Klik hier om naar de site te gaan.

Email Service Center
Niet meer afhankelijk van uw provider...
Klik hier om naar de site te gaan.

De kikoy (of kikoi) vormt de basis voor alle producten in de KikoyShop. De handdoeken, omslagdoeken, rokjes, tassen, sjaals en babycapes worden allemaal gemaakt van de originele kikoystof.
Klik hier om naar de site te gaan.

November 1, 2007

Aish en Abhishek bezoeken Taj MahalHet bekendste sterrenkoppel van Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan en haar man Abhishek Bachchan, heeft deze week een bezoek gebracht aan de Taj Mahal. Volgens de ‘Times of India’ vergezelde Aish manlief die een commercial moest opnemen bij het wereldberoemde monument in Agra.

Hij heeft naast zijn acteerwerk een aantal lucratieve deals gesloten voor commercials met grote merken als American Express, Motorola en recent, Idea Mobile. Terwijl hij aan het werk was, maakte van de gelegenheid gebruik om het mausoleum van binnen te bewonderen.

Eerder werd al bekend dat zij getekend heeft voor een nieuwe film met Ben Kingsley waarin zij de rol zal vertolken van Mumtaz Mahal, echtgenote van Shah Jahan, die de Taj Mahal ter nagedachtenis van zijn vrouw liet bouwen.

Leave a Reply


Design & Hosting by HostingServiceCenter